Vipp Chimney sofa med stoffet Steelcut Trio 3. I tillegg er også puter, pledd, vase, coffee table og gulvteppet fra Vipp.

Denne våren har danske Vipp gjort sin største lansering siden 1939. Vi kan nå tilby fullt møbelsortiment fra Vipp, og Element Studio er de første i landet som har fått dette inn i butikk. Møblene er utstilit i vår butikk, og vi er mektig imponert over hvordan de har klart å overføre det rene og på kanten til industrielle designet til myke møbler som stoler og sofaer. Kvaliteten på produktene er utsøkt og blant det ypperste som er på markedet. Vi inviterer deg til å komme innom vær butikk på Lilleaker og se på de utstilte Vipp møblene.

Vi viser her et lite utvalg av de nye Vipp møblene som nå er tilgjengelig. Vi har mye utstilt i butikken, men det finnes utallige kombinasjoner og tilhørende produkter. For å få et bedre inntrykk før du kommer legger turen. Katalogen finner du ved å klikke nedenfor:

 Les Vipp katalogen for 2019-2020 her

Vipp - nå alle typer møbler, også innendørs

Vipp har nå kommet med to nye sofaer i sitt sortiment, Chimney og Loft. Over ser du detaljer av Chimney Vipp sofaen.

Vipp Shelter lounge, Vipp Loft, Vipp Chimney

Bildet over viser Vipp Shelter lounge stol i skinn, omringet av sofaene Vipp Loft og Vipp Chimney, med to coffee tables i mørk eik og lys grå marmor.

Vipp spisestuestol i stort stål og brunt skinn

Vipp har nå designet en elegant og stilsikker spisestuestol til sitt spisebord. Kommer med sorte ben og flere ulike polstringer i skinn og stoff.

Vipp spisebord med fiskebeinsmønstret mørk eik

Nå får du også Vipp spisebord med plate i fiskebensmønstret mørk eik. De sorte beina på bordet og de nye Vipp spisestuestolene er et perfekt match.

Vipp Shelter lounge stol i sort skinn

Vipp Shelter lounge stolen er her vist i sort skinn på ett av de nye Vipp ull/bambus teppene. Alt utstilt i vår butikk.