Drop utekjøkken fra Cane-Line er et stilrent kjøkken for livsnytere. Med Drop flytter du nå også kjøkkenet ut i hagen, og de sosiale sammenkomstene blir enda hyggeligere. Stramme linjer, utsøkte materialer samt en finish du kun finner hos Cane-Line. Kjøkkenet er utstilt i vår butikk, og vi anbefaler at du tar turen innom for å se nærmer på dette og de andre hagemøblene vi har. Vi har til enhver tid det meste av hagemøbler på lager i sesong, og kan derfor levere på dagen. Også Drop utekjøkken.

Drop utekjøkken består av en komplett kjøkkenmodul med integrert vask, fire romslige kjøkkenskap. Bunnen i kjøkkenskapene er dekket med teak lameller. På endevangen finner du en  avtakbar og flyttbar avfallsbeholder som kan flyttes ved behov. Utekjøkkenet kommer med en bakvegg i sertifisert teak, og gir et varmt og naturlig nordisk utseende. Til bakveggen følger det også med tre flyttbare hyller, som du hekter på der du måtte ønske.

 Drop utekjøkken fra Cane-Line er produsert i lakkert aluminium, hvor enkelte flater er perforert for lufting og lekkert design. Minimalistiske detaljer går igjen, og funksjon er gjennomtenkt i det helhetlige designet. Som de slanke avlange håndtakene som er montert horisontalt på endevangene, fungerer både som feste til avfallsdunken som til håndklé holder. 

Benkeplaten har en elegant, integrert vask og blandebatteri – alt i rustfritt stål. Hele utekjøkkenet står på høye og solide ben som sikrer en god arbeidshøyde.

Drop-modulen er 226 cm lang, 51 cm dyp og 92,5 cm høy. 

Moderne utekjøkken i mørkt grått stål

Rene overflater som er enkle å rengjøre

Cane-Line utekjøkken - moderne og naturlig

Naturlige materialer myker opp det stramme stålet.

Hyller til Cane-Line utekjøkken

Tre stk hyller som du kan henge hvor du selv ønsker på bakveggen

Utekjøkken lakkert i lava grå aluminium

Flere muligheter med utgangspunkt i understellet. Benkeplate kan erstattes med bordplate.

Fleksibelt utekjøkken fra Cane-Line

Nydelig utekjøkken

Utekjøkken forhandler i Oslo og nettbutikk

Passer dette hos deg? Kom innom butikken på Lilleaker i Oslo. Utekjøkkenet er utstilt i butikken.