Made by Mama Parmesan ca. 600 g, 27 mnd

Varenr. 42-001-03
 330,-
Made by Mamas parmesan er den ekte Parmigiano Reggiano, fra en liten by vest for Modena i Italia. Osten er lagret i 27 måneder fordi det er her balansen mellom fett og syre er perfekt. Parmesan er en absolutt bestselger og er helt unik. Resultatene taler for seg selv – Made by Mamas produsent har vunnet verdens fineste pris i kategorien Parmesan; Super gold, foran 2472 konkurrerende oster. Knekk, riv eller skjær parmesanen i skiver, og krydre enhver italiensk rett, eller nyt den som en antipasti med litt mørk balsamico og et godt glass rødvin.

check Dette produktet er på lager

Beskrivelse / Made by Mama Parmesan ca. 600 g, 27 mnd

Melk, salt, løpe.

Næringsinnhold per 100 g:
Energi: 1803 KJ/431 Kcal.
Fett: 29 g.
-Hvorav mettede fettsyrer 17 g.
Karbohydrat: 4,1 g.
-Hvorav 0,9 g. sukker
Protein: 38g.
Natrium: 1529 mg.
Kalium: 125 mg.

Oppbevaring:
- Slik får du det beste ut av Parmigiano Reggiano
Når du mottar parmesanen din, er den pakket inn i tre lag. Det første laget er et voksbehandlet ostepapir med Made by Mama-logoen på (du bør spare på dette for å lagre osten i senere). Neste er et lag med vakuumplast og et stykke papir som absorberer fuktigheten til osten i vakuumpakken. Disse to lagene kaster du etter at du har åpnet osten.

Skjær skorpen av din Parmigiano Reggiano, så vil du bremse modningsprosessen. På denne måten beholder parmesanen sin mykere tekstur og gode smak så lenge som mulig. (Skorpene kan fryses i mindre biter, og brukes til å gi smak til gryteretter, supper og pastasauser.)

Pakk osten inn i det medfølgende ostepapiret med Made by Mama-logoen på, og legg den deretter i kjøleskapet i en frysepose – uten å lukke posen. På denne måten skaper parmesanen sitt eget lille mikroklima og holder seg lengst mulig.



Vi synes dette er en av verdens beste parmesanoster, og med mer enn 10 000 solgte parmesanoster i fjor er vi nok ikke alene om det. Parmigiano Reggiano er laget av 50 % skummet melk melket om kvelden, og 50 % helmelk fra morgenmelkingen. Alle oster vendes og børstes en gang i uken. Parmigiano Reggiano deles i biter på ca. 400 og 700 gram. Vekten kan variere, da det ikke er mulig å kontrollere vekten presis i delingen. En stor del av nytelsen ligger i lukten, så husk å lukte på parmesanen før du setter tennene i den. Del den med en ekte parmesankniv og nyt den med et godt glass rødvin.

Mer informasjon

Merkevare: Made by Mama
Volum ca. 600 g