Vis navigering
Handlekurv

Vipp Kjøkken

Vipp kjøkken – Et kjøkken som varer livet ut

Vipp-kjøkkenet er et modulært konsept, som settes sammen av fire ulike modultyper nærmest som byggeklosser. Kjøkkenet er skapt for å brukes år ut og år inn, og er ribbet for falmende trender. I stedet er det fylt av veloverveide og tekniske detaljer, med enkle former, ren funksjon og kompromissløse materialvalg.

Et kjøkken er en langsiktig investering, og siden det skal vare i mange tiår, er det viktig at du finner et du liker – nei, elsker! Og da må du se, og ta, og føle på det.

Én design, fire moduler

Et Vipp-kjøkken er som nevnt et modulært konsept, bestående av fire modultyper: Øymodul, øymodul med sitteplass, veggmodul og høymodul. Se gjennom modulene våre nedenfor, og besøk oss gjerne i butikken på Lilleaker for ytterligere inspirasjon og informasjon.

Modulene

Vipp øymodul gir deg fleksible alternativer for åpen matlaging. Du kan ha 3-10 enheter på hver side. Øymodulen kommer også i en versjon med barstoler.

Øymodul med sitteplass

Velg øy med sitteplass for å få plass til alle de nysgjerrige gjestene når du lager mat. I tillegg til å ha benplass for et måltid på benken fungerer denne sittemodulen som en ekstra arbeidsstasjon.

Veggmodul

Vipp veggmodul er en klassisk løsning for alle kjøkkenkonfigurasjoner og kan bygges opp av 1-10 enheter.

Høymodul

Tilfør endeløs oppbevaringsplass og funksjonalitet til kjøkkenet med den høye modulen. Bygg din høye modul med 1-10 enheter.

 

Bygg ditt eget Vipp-kjøkken

Begynn å bygge ditt Vipp-kjøkken nå, og se hvordan det tar form i Vipp kjøkkenkonfigurator

Bygg ditt eget kjøkken her »