Vis navigering
Handlekurv

Skagerak Skagen Hagebord, Hvitmalt

Varenr.
1121015
11995,00 

Skagerak Skagen bord gir et solid og elegant inntrykk. Oppkalt etter et sted på nordspissen av Danmark, trekker den referanser til atmosfæren i dette området på slutten av 1800-tallet, da mange av Danmarks berømte malere og forfattere oppholdt seg der. Skagen-bordet gir deg tidløst design, lang levetid og en Nordisk følelse. Vi anbefaler at du oppbevarer lakkerte utendørsmøbler tørt i et uoppvarmet rom, f.eks i garasjen eller kjelleren, gjennom vinteren.

  • Dansk, familieid selskap fra 1976 med røtter dypt plantet i Skandinavisk design. Skagerak Denmark f Les mer »

Hvitmalt hagebord fra Skagerak Denmark

Skagen hagebord inngår i Skagen-serien fra Skagerak. Hagemøblene kommer i to utførelser, hvitmalt eller teak. Skagen-serien består også av hagestol med armlene og en klassisk hvitmalt hagebenk. Dette bordet inngår også i et pakketilbud som består av hagebord, to hagestoler og en hagebenk. Denne hagegruppen finner du lenger ned på denne siden.
 

Klassiske hagemøbler

Skagen-serien fra Skagerak Denmark er en av de mest klassiske hageseriene som finnes på markedet. Den solide konstruksjonen og det tidløse, klassiske designet gjør denne til en av markedets absolutte favoritter når det gjelder klassiske hagemøbler. 
Denne serien kan enkelt suppleres ved behov, da den er en av Skagerak Denmarks absolutte bestselgere.
 

Viktig informasjon om vinterlagring:

Det anbefales at møblene lagres innendørs i et uoppvarmet rom som f.eks. en garasje eller en kjeller om vinteren, for å unngå sprekkdannelse grunnet frostspreng.

Mer informasjon
Produktmål: B: 78 x D: 140 x H: 73 cm
Bruksområde Utendørs
Merkevare Skagerak Denmark
Material 100% FSC-Sertifisert Sapelli
Designet av: Skagerak Denmark