Vis navigering
Handlekurv

ELEMENT PROSJEKT
Arkitekt og kontrakt


Velkommen til vårt dedikerte sted for fagfolk. Bla gjennom referanser, oppdag produktkategorier og last ned dokumentasjon.


VARIG DESIGN
Vi deler smak med en frisør fra 1930-tallet


Vipp's første kunde elsket den. De nyklipte damene elsket den. Klinikkene elsket den. Vår viktigste jobb er å få andre til å elske søppelkassen og dens følgesvenner like mye som vi gjør. For sortimentet har med tiden utviklet seg til å inneholde både møbler og kjøkken,  men filosofien bak er helt lik som da Holger laget den ene perfekte pedalbøtten. Vi drømmer om en verden med færre, og bedre produkter. Der tidløs design trumfer trender. Der form følger funksjon.

 


DOKUMENTASJON
Vipp downloads

Download Vipp's kitchen catalogue, brand brochure, images and 2D/3D files.

 

Title of the document

 


DIREKTE FORMIDLING
Valgfrihet, og forenklede prosesser

Vi vet hvor viktig det er å innrede på en god og gjennomtenkt måte, og vi setter valgfrihet og ikke minst forenklede prosesser høyt. V
i kan tilby et imponerende utvalg godt sammensatt høykvalitets møbler, inventar, tekstiler og belysning fra flere  anerkjente designmerker, og vi tilbyr vår lidenskap og ekspertise for å oppfylle dine behov.

 

KONTAKTINFORMASJON
Kontakt vårt salgsteam

Fra en kantine i SoHo til et Bed and Breakfast i en gammel belgisk bunker, fra en taiwansk te-lab til et parisisk selskaps hovedkontor. Et attraktivt bedriftslokale skaper tillit og gir en opplevelse av profesjonalitet, enten du er leverandør, samarbeidspartner eller arbeidsgiver. Våre produkter egner seg enten det er i private hjem eller i profesjonelle omgivelser. Kontakt oss for at vi sammen kan finne de beste løsningene på ditt prosjekt.


Anette Hokholt
Contract manager / Interior architect

M: +47 93 00 55 60 

Title of the document

 

SHOWROOM/PROSJEKTKONTOR:
Lilleakerveien 25, NO-0283 Oslo


INSPIRASJON
Referanser