Vis navigering
Handlekurv

Tonning & Stryn Råk Sofabord 145, Hvitoljet

Varenr.
77220
14 761,- Før 17 367,-

Tonning & Stryn Råk sofabord er et solid og stilig sofabord i heltre eik. Bordet er designet av interiørarkitektene og møbeldesignerne Linda Steen og Lena Axelsson i Scenario.

Scenario er et spennende fagfelleskap for interiør, arkitektur og design. Selskapet ble etablert i 1985 av Linda Steen, som sammen med Lena Axelsson har designet fire spennende serier for Tonning Møbelfabrikk. Tonning skaper kvalitetsmøbler for et nytt århundre, med et klassisk og rent formspråk som harmonerer med vårt syn på materialbruk og vår håndverksmessig standard. Vi gleder oss hver dag over disse møblene, som kombinerer estetikk, ...

Tonning & Stryn Råk sofabord er et solid og stilig sofabord i heltre eik. Bordet er designet av interiørarkitektene og møbeldesignerne Linda Steen og Lena Axelsson i Scenario.

Scenario er et spennende fagfelleskap for interiør, arkitektur og design. Selskapet ble etablert i 1985 av Linda Steen, som sammen med Lena Axelsson har designet fire spennende serier for Tonning Møbelfabrikk. Tonning skaper kvalitetsmøbler for et nytt århundre, med et klassisk og rent formspråk som harmonerer med vårt syn på materialbruk og vår håndverksmessig standard. Vi gleder oss hver dag over disse møblene, som kombinerer estetikk, funksjon og brukerkomfort på en svært god måte. Det kommer du også til å gjøre.

Les mer »
Del opp betalingen. Fra kr 686,- /mnd.
  • Tonning & Stryn lager møbler som det er godt å omgi seg med. De er gode for øyet, gode å bruke, g Les mer »

Mer informasjon
Merkevare: Tonning & Stryn
Produktmål: B: 55 x L: 145 x H: 47 cm
Bruksområde: Innendørs
Farge/behandling Hvitoljet
Material: Eik
Designet av: Linda Steen & Lena Axelsson/Scenario