Vis navigering
Handlekurv

 

AVVIKENDE ÅPNINGSTIDER 
Sommerfeirie i juli

Obs! I tradisjons tro tar vi en pust i bakken, og har stengt fra 10. - 31. juli.

Vi åpner igjen 1. august, men husk at nettbutikken er åpen som normalt og det vil også være mulig å hente ut varer etter avtale.

 
Vi ønsker alle sammen en riktig god sommer ☀️
 


Obs Veiarbeid i Lilleaker medfører ny innkjøring til oss. Les mer, og se omkjøringsinformasjon her » 

 

SKAGERAK DENMARK
Catania parasoll

- 30%

Vil du komme i kontakt med oss?
Vi hjelper deg gjerne


Har du spørsmål? Ring oss eller send en e-post.

Vi vil gjøre vårt beste for å svare deg snarest mulig.

 

   T:  (+47)  22 13 26 70  /  E-post: info@element-studio.no

.:  Inspirasjon

I takt med et økende fokus på klima, miljø og bærekraft, kommer det nye design som passer på naturen og samtidig møter behovet for fornyelse.
Velg kvalitet fremfor kvantitet, og tenk varighet og miljøbevissthet.

Marie's Yellow

Limited edition utgave av søppelbøtten. En hyllest til kvinnen bak Vipps grunnlegger, Holger Nielsen. Hans kone Maries favorittfarge gul pryder nå en limited edition av ektemannens ikoniske pedalbøtte.

Brasilia loungestol

Brasilia Loungestol er designet for Audo Copenhagen av den kjente designduoen Anderssen & Voll. Den luksuriøse loungestolen tilbyr uovertruffen sittekomfort, supplert med tilhørende ottoman.

Tregulv

Vi kan tregulv i alle varianter. Vi fører en rekke spennende produsenter, som Rappgo Mörkaskog, Fredsted Floors, Heywoood og Esta Parket, som kun leverer de beste tregulvene, som varer år etter år.

Vipp kjøkken

Kjøkkenet er skapt for å brukes år ut og år inn, og er ribbet for falmende trender. I stedet er det fylt av veloverveide og tekniske detaljer, med enkle former, ren funksjon og kompromissløse materialvalg.

Elegant og tidløst design fra Muuto

Strand pendellampene fra Muuto er designet med myke, lekne former for et raffinert, men likevel moderne uttrykk.

Back to beige

Vipp relanserer etter flere tiår med en sort/hvit fargepalett, en tolkning av det aller første fargevalget Vipp-gründer Holger Nielsen valgte da han laget den ikoniske Vipp pedaløtten i 1939

NYHET - Vipp Hagemøbler

Jada, vi vet det fortsatt er en stund igjen til våren, men vi gleder oss så utrolig mye til å få denne flotte nyheten inn i butikken! Open Air er en helt ny hagemøbelserie fra Vipp, som lanseres i mars.

Vipp kjøkken

Kjøkkenet er skapt for å brukes år ut og år inn, og er ribbet for falmende trender. I stedet er det fylt av veloverveide og tekniske detaljer, med enkle former, ren funksjon og kompromissløse materialvalg.