Vis navigering
Handlekurv

 

THE ART OF ALUMINIUM
V3 - Et nytt kapittel i Vipp's metallhistorie

Vipp's tredje kjøkken, "V3", tilfører noe helt nytt til deres velkjente modulbaserte kjøkkendesign. De frittstående modulene er kledd i naturlig anodisert aluminium, - med vertikalt ekstruderte profiler som mykt avrunder hjørnene og tilfører en letthet og eleganse til det kjølige metallet. Med modulene som hviler lett på fire ben, har Vipp's ingeniører igjen kombinert funksjonaliteten til et kjøkken med den egenartede minimalistiske estetikken til Vipp-møbler.

"Jeg tror vi har klart å skape et unikt kjøkken som føles som et skulpturelt stykke i seg selv," sier Kasper Egelund, administrerende direktør og tredje generasjon Vipp-eier.

•••

 

VIPP + ELEMENT = SANT
Element studio satser stort på Vipp

både på retail- og prosjektmarkedet. Vi har en helt egen del av lokalene våre dedikert til Vipp, med hele Vipp sin kolleksjon utstilt, alt fra sofaer og spisebord, til kjøkken, belysning og tilbehør – og selvfølgelig pedalbøtter. 


Vi er også stolt eneforhandler av Vipp-kjøkken i Norge, et kjøkken som var kjærlighet ved første øyekast da vi bestemte oss for å satse i 2017. 

Kom innom oss i Lilleakerveien 25 i Oslo, og se hva vi mener med at Vipp + Element = sant!