Vis navigering
Handlekurv

Skagerak England Hagebenk 180

Varenr.
1350510
17 395,- Før 24 499,-

Skagerak England hagebenk er en klassisk og engelskinspirert hagebenk produsert i slitesterk, massiv teak.

Hagebenken er svært holdbar og ideell til utendørs bruk. Treverket vil bli naturlig grått med tiden, hvis det ikke behandles. For å beholde treverkets naturlig glød, må det oljes ca. 1 gang i året med en utendørsolje.

England hagebenken kommer i to forskjellige lengder.

Del opp betalingen. Fra kr 949,- /mnd.
  • Skagerak Denmark er nå blitt Skagerak by Fritz Hansen. Fortsatt et dansk, familieid selskap fra 1 Les mer »

Riktig bruk & vedlikehold

Riktig bruk og vedlikehold er viktig for å få mest mulig ut av de verdifulle ressursene vi har. Skageraks design er laget for å vare i generasjoner, men akkurat som alt annet trenger de litt omsorg for å vare lengst mulig.

 

Teak

        Opprinnelse
Teak er en vanlig tresort i Sørøst-Asia og Sentral- og Sør-Amerika. Skagerak bruker FSC-sertifiserte teak fra Sørøst-Asia, Mellom-Amerika og Brasil, mens den ikke-sertifiserte teaken kommer fra plantasjer i Indonesia og Trinidad. Disse plantasjene drives slik at det opprettholdes en fornybar og pålitelig forsyning av trær.

        Hvorfor
Teak er en stabil og solid tretype, med et høyt innhold av naturlige oljer. Oljene gjør treverket meget motstandsdyktig mot både vær og råte, og er derfor et bra valg for utendørsmøbler.

        Rengjøring
Tørk av møblene etter bruk med en tørr klut, for å unngå at flekker setter seg. Ved behov vaskes treverket med egnet trerens, og en børste med myk bust. Rens deretter godt med rent vann, og la tørke.


        Vedlikehold

Ubehandlet tre vil få en grå patina over tid. Ønsker du å beholde den originale honningfargen må møblene behandles jevnlig med egnet treolje. Uavhengig om treverket oljebehandles eller ikke, er teak meget motstandsdyktig ovenfor vær og vind, takket være den høye konsentrasjonen av naturlige oljer.


Vinterlagring

Vi anbefaler å lagre møblene i et uoppvarmet rom, som en garasje eller en kjeller, om vinteren.

 

        Innendørs bruk

Treverket har blitt tørket med utgangspunkt i utendørs bruk. Ønskes møblene brukt innendørs, bør skruer strammes med jevne mellomrom.

Mer informasjon
Merkevare: Skagerak Denmark
Produktmål: D: 63 x B: 180 x H: 89 cm
Sittehøyde: 44
Bruksområde: Utendørs
Produktet veier 31,1 kg
Farge/behandling Ubehandlet
Designet av: Skagerak Denmark