Vis navigering
Handlekurv

Skagerak Skagen Hagebenk, Teak

Varenr.
1131010
12 095,- Før 15 499,-

Skagerak Skagen hagebenk gir et solid og elegant inntrykk. Oppkalt etter et sted på nordspissen av Danmark, trekker den referanser til atmosfæren i dette området på slutten av 1800-tallet, da mange av Danmarks berømte malere og forfattere oppholdt seg der. Benken gir deg tidløst design med det karakteristiske krysset i ryggen og lang levetid.

Del opp betalingen. Fra kr 617,- /mnd.
  • Skagerak Denmark er nå blitt Skagerak by Fritz Hansen. Fortsatt et dansk, familieid selskap fra 1 Les mer »

Hagebenk i teak fra Skagerak Denmark

Skagen hagebenk inngår i Skagen-serien fra Skagerak. Hagemøblene kommer i to utførelser, hvitmalt eller teak. Skagen-serien består også av hagestol med armlene og et hagebord. Denne benken inngår også i et pakketilbud som består av hagebord, to hagestoler og et hagebord. Denne hagegruppen finner du lenger ned på denne siden.

Klassiske hagemøbler

Skagen-serien fra Skagerak Denmark er en av de mest klassiske hageseriene som finnes på markedet. Den solide konstruksjonen og det tidløse, klassiske designet gjør denne til en av markedets absolutte favoritter når det gjelder klassiske hagemøbler.  Denne serien kan enkelt suppleres ved behov, da den er en av Skagerak Denmarks absolutte bestselgere.

Mer informasjon
Merkevare: Skagerak Denmark
Produktmål: D: 59 x B: 150 x H: 88 cm
Sittehøyde: 44
Bruksområde: Utendørs
Material: Teak
Designet av: Mogens Holmriis