Vis navigering
Handlekurv

Skagerak Skagen Hagestol, Teak

Varenr.
1131005
6 395,- Før 8 199,-

Skagerak Skagen hagestol i teak er en ikonisk hagestol som trekker referanser til nordspissen av Danmark på slutten av 1800-tallet. På den tiden var dette området det kulturelle knutepunktet for kjente malere og forfattere. Skagen-serien er kjent for sin kubistiske form, det karakteristiske krysset i ryggen og den lange levetiden.

Del opp betalingen. Fra kr 348,- /mnd.

Hagestol i teak fra Skagerak Denmark

Skagen hagestol inngår i Skagen-serien fra Skagerak. Hagemøblene kommer i to utførelser, hvitmalt eller teak. Skagen-serien består også av hagebenk med armlene og et hagebord. Denne stolen inngår også i et pakketilbud som består av hagebord, to hagestoler og et hagebord. Denne hagegruppen finner du lenger ned på denne siden.

Klassiske hagemøbler

Skagen-serien fra Skagerak Denmark er en av de mest klassiske hageseriene som finnes på markedet. Den solide konstruksjonen og det tidløse, klassiske designet gjør denne til en av markedets absolutte favoritter når det gjelder klassiske hagemøbler.  Denne serien kan enkelt suppleres ved behov, da den er en av Skagerak Denmarks absolutte bestselgere.

Mer informasjon
Merkevare: Skagerak Denmark
Produktmål: D: 59 x B: 58 x H: 88 cm
Sittehøyde: 44
Bruksområde: Utendørs
Produktet veier 12,3 kg
Farge/behandling Ubehandlet
Material: Teak
Designet av: Mogens Holmriis