Vis navigering
Handlekurv

 

VIPP KJØKKEN
Skapt for hverdagslivet

Et Vipp-kjøkken er et modulært konsept, som settes sammen av fire ulike modultyper nærmest som byggeklosser. Kjøkkenet er skapt for å brukes år ut og år inn, og er ribbet for falmende trender. I stedet er det fylt av veloverveide og tekniske detaljer, med enkle former, ren funksjon og kompromissløse materialvalg. Et kjøkken er en langsiktig investering, og siden det skal vare i mange tiår, er det viktig at du finner et du liker – nei, elsker! Og da må du se, og ta, og føle på det.

•••

 

VIPP + ELEMENT = SANT
Element studio satser stort på Vipp

både på retail- og prosjektmarkedet. Vi har en helt egen del av lokalene våre dedikert til Vipp, med hele Vipp sin kolleksjon utstilt, alt fra sofaer og spisebord, til kjøkken, belysning og tilbehør – og selvfølgelig pedalbøtter. 


Vi er også stolt eneforhandler av Vipp-kjøkken i Norge, et kjøkken som var kjærlighet ved første øyekast da vi bestemte oss for å satse i 2017. 

Kom innom oss i Lilleakerveien 25 i Oslo, og se hva vi mener med at Vipp + Element = sant!

   PROSESSEN       

Vi utvikler våre prosjekter i nært samarbeid med våre kunder, og vi vil svært gjerne høre om dine drømmer og idéer. Vi  hjelper deg med å finne den perfekte løsningen for hjemmet eller kontoret ditt.

    KONTAKT OSS

Fyll ut vårt kontaktskjema, og fortell oss kort om prosjektet ditt. Så setter vi opp et møte så snart som mulig.

   PROSJEKTMØTE

Etter å ha mottatt din overordnede prosjektinformasjon, møtes vi og snakker om drømmer og ideer, slik at våre designere kan få en bedre forståelse av dine spesifikke behov.

  DESIGNFORSLAG

Vi jobber med et detaljert designforslag av kjøkkenet basert på de vedtak som ble tatt under møtet.

BESTILLING & MONTERING

Når designet er godkjent er du klar til å legge inn bestillingen og vi leverer kjøkkenet direkte fra verkstedet til ditt hjem eller kontor