Vis navigering
Handlekurv

Woca Kjøkkenbordsolje - 0,75 l, Sort

Varenr.
527813AA
450,-

Woca kjøkkenbordsolje er en luftherdende olje, som trenger dypt inn i treet og gir en svært vann- og smussavvisende overflate. Oljen fremhever treverkets naturlige glød, og gir overflaten et naturlig, friskt utseende. Woca kjøkkenbordsolje kan brukes både på ubehandlede, og tidligere oljede/nypussede treoverflater.

 • Med over 40 års erfaring i produksjon av trepleiemidler, har Woca utv Les mer »

Woca Kjøkkenbordsolje

 • Til oljing av kjøkkenbord og benker. Også svært velegnet til møbler og andre innendørs treoverflater. 
 • Svært smuss- og vannavisende 
 • Gir et naturlig utseende 
 • Fremhever treverkets naturlige glød og årringer. 
 • Kan brukes på alle tresorter.

 

Slik gjør du:

 1. Den ubehandlede overflaten slipes med sandpapir korn 120. Støvsug platen godt for slipestøv. 
 2. Overflaten rengjøres grundig med WOca Trerens iblandet vann i forholdet 1:20. Etter rengjøring skal benkeplaten tørke i minimum 8 timer ved 20° C.
 3. Oljen omrøres grundig.
 4. Påfør en passende mengde olje med en lofri bomullsklut, eller en pensel i et jevnt og dekkende lag. Hvis det er mulig, bør også baksiden av platen påføres olje minst én gang.
 5. Vent i ca. 30 minutter ved 20° C mens oljen trenger inn i treverket. Påfør mer olje hvis det oppstår tørre områder.
 6. Polér oljen ned i treverket med en lofri bomullsklut, eller en poleringspad i treverkets lengderetning. Dette er med på å gjøre overflaten mer hardfør.
 7. Tørk deretter av all overflødig olje med en lofri, tørr bomullsklut. Det er viktig at overflaten er helt fri for overflødig olje.
 8. La platen hvile i 1 time, og gjenta trinn 1-7.
 9. Platen bør behandles 2-3 ganger før den tas i bruk. Ved den siste behandlingen, slipes det i den våte oljen med våtslipepapir korning 280-400, før du tørker av overskytende olje med en lofri bomullsklut.
 10. Etter 24 timer ved 20° C er oljen tørr. I løpet av denne perioden må ikke bordplaten utsettes for vann. Oljen er først gjennomherdet etter ca. 1 uke, og bør behandles med forsiktighet i løpet av den perioden. Vannsøl og annen sølt væske må tørkes opp umiddelbart.

 

Rengjøring: Bruk Woca Natursåpe til daglig rengjøring av benkeplaten.


Vedlikehold: Vedlikehold benkeplaten etter behov (pkt. 2-7). Vedlikeholdet kan gjøres med Woca Kjøkkenbordsolje eller med Woca Vedlikeholdsgel. For mer detaljert renovering, følg den fullstendige beskrivelsen av arbeidet, pkt. 1-10.

Mer informasjon
Merkevare: Woca
Volum 0,75 liter
Bruksområde: Innendørs