Vis navigering
Handlekurv

Woca Panelhvit Ekstra Hvit - 0,75L

Varenr.
577803A
399,-

Woca Panelhvit ekstra hvit er et vannbasert produkt til bruk innendørs på ubehandlet eller tidligere lakkert bartre. Panelhvit brukes til lysning av tretak, veggpanel og karmer som har gulnet.

  • Med over 40 års erfaring i produksjon av trepleiemidler, har Woca utv Les mer »

  • Bevarer den naturlige trestrukturen
  • Forsinker gulningsprosessen i treverket, og beskytter mot at kvist “popper ut”
  • Certified by IBR

Slik bruker du Woca Panelhvit ekstra hvit:

  1. Treet skal være rent, tørt og renset. Vask med Tre-Rens blandet med vann i forholdet 1:40. Tørk deretter av med rent vann. Tidligere lakkerte overflater renses/slipes ren for lakk som sitter dårlig. Vi anbefaler at du utfører en mindre prøvebehandling (evt. på et mindre synlig sted) for å vurdere resultatet.
  2. Panelhvit røres om før og under bruk. Spann med ulike batchnumre (se underside) blandes for å unngå nyanser og glansforskjeller.
  3. Påfør produktet i et jevnt dekkende lag med pensel. Stryk alltid langs med treets åretegninger. Forsøk å påføre Panelhvit i et ensartet og ikke for tykt lag. Unngå å påføre mer enn 3-4 bredder av gangen i panelets lengderetning i ca. én armlengde. Vi anbefaler at du gjør ferdig 3-4 bredder av gangen for å unngå synlige overlappinger.
  4. Verktøy rengjøres med vann og såpe.

Den behandlede overflaten kan rengjøres med Tre-Rens blandet med vann i forholdet 1:40. Vi anbefaler at du bruker en fuktig klut.

Mer informasjon
Merkevare: Woca
Bruksområde: Innendørs