Vis navigering
Handlekurv

Woca Panelhvit - 2,5L, Ekstra Hvit

Varenr.
577804A
895,-

Woca Panelhvit er et vannbasert produkt til bruk innendørs på ubehandlet eller tidligere lakkert bartre. Panelhvit brukes til lysning av tretak, veggpanel og karmer som har gulnet.

Del opp betalingen. Fra kr 716,- /mnd.
  • Med over 40 års erfaring i produksjon av trepleiemidler, har Woca utv Les mer »

  • Bevarer den naturlige trestrukturen
  • Forsinker gulningsprosessen i treverket, og beskytter mot at kvist “popper ut”
  • Certified by IBR

Slik bruker du Woca Panelhvit, ekstra hvit:

  1. Treet skal være rent, tørt og renset. Vask med Tre-Rens blandet med vann i forholdet 1:40. Tørk deretter av med rent vann. Tidligere lakkerte overflater renses/slipes ren for lakk som sitter dårlig. Vi anbefaler at du utfører en mindre prøvebehandling (evt. på et mindre synlig sted) for å vurdere resultatet.
  2. Panelhvit røres om før og under bruk. Spann med ulike batchnumre (se underside) blandes for å unngå nyanser og glansforskjeller.
  3. Påfør produktet i et jevnt dekkende lag med pensel. Stryk alltid langs med treets åretegninger. Forsøk å påføre Panelhvit i et ensartet og ikke for tykt lag. Unngå å påføre mer enn 3-4 bredder av gangen i panelets lengderetning i ca. én armlengde. Vi anbefaler at du gjør ferdig 3-4 bredder av gangen for å unngå synlige overlappinger.
  4. Verktøy rengjøres med vann og såpe.

Den behandlede overflaten kan rengjøres med Tre-Rens blandet med vann i forholdet 1:40. Vi anbefaler at du bruker en fuktig klut.

Mer informasjon
Merkevare: Woca
Bruksområde: Innendørs