Conic modulsofa fra Cane-line

Cane-line Conic-kolleksjonen består av en familie hagemøbler utviklet for å gjøre livet ditt så behagelig som mulig, - uansett om du er ute etter å slappe av eller ønsker å tilbringe en avslappende lang kveld med familie og venner. Conic er tilgjengelig i det myke Cane-line AirTouch-stoffet i lyst- og mørkegrått, med det praktiske QuickDry-systemet som krever minimalt med vedlikehold, og gjør hageputene klare til å sitte i etter ca. 1 time etter en regnskur.
Spar 20% på utvalgte modeller
img alt
img alt
img alt

 

Modulbaserte hagemøbler

Conic-serien lar deg enkelt tilpasse møblene til ditt uteområde. Modulene er designet slik at du kan sette sammen eller bruke de som løse moduler. Serien har hjørnemoduler både for venstre og høyrevendt hjørne. Ved å sette sammen to venstrehjørner, vil du få en hjørnesofa. Ved å sette sammen en venstre og en høyremodul, vil du få en 4-seter. Box bordet kan felles inn mellom modulene slik at du får en praktisk oppbevaring under bordet, samt at du har et sted å sette en kaffekopp.

Ønsker du en enklere løsning, så kan du for eksempel nøye deg med to stoler og et box bord.

img alt
img alt
img alt
img alt
img alt
img alt

To varianter av grått

Conic serien kommer i to nydelige gråfarger- en lys og en mørk. Begge stoffene leveres med det spesielle QuickDry og Airflow-systemet, som gjør at hageputene puster og tørker fort opp. Konstruksjonen av putene sikrer sirkulasjon i putene slik at de føles svale på varme sommerdager.

 


Hagemøbler som tåler vær og vind

Cane-Line Conic er trukket i QuickDry tekstil. Dette betyr at du har hagemøbler som kan stå ute i både sol og regn. Etter en byge med sommerregn, vil putene tørke opp iløpet av en times tid. Vi anbefaler imidlertid at du bruker møbeltrekket tilpasset Conic-serien. Dette trekket kan du for eksempel oppbevares i Conic Box bordet.

 


Ønsker du hjelp til å sette sammen din løsning?

Ring oss gjerne om du ønsker veiledning til å sette sammen den riktige løsningen for din terrasse og hage. I sesong vil vi også ha modulene utstilit i vår interiørbutikk på Lilleaker.