Klassisk og moderne benk i eik eller teak

Tilfeldigheter har gjort den klassisk moderne Cutter-benken til hva den og serien er i dag. Det hele startet med en redefinisjon av en benk til bruk i hagen. Men den ble så lekker og etterspurt, at den også passer innendørs - hvor den i veldig stor grad brukes idag.

 

Cutter - et utgangspunkt for en organisert garderobe

De fleste forbinder Skagerak Cutter med garderober, og det er ofte til det formålet våre kunder velger til også. Siden Cutter-benken i eik ble lansert, er den også lansert i flere andre materialer og behandlinger. Heler serien er nå tilgjengelig i nøytral eik, sortbeiset eik og teak. Tre alternativer som åpner for å finne akkurat den stilen som passer inn i ditt hjem.

Når vi sier hele serien, så kan vi også nevne at Cutter-benken også kommer som taburett/krakk – i tillegg til vegghengt klappsete. Men hva er vel en garderobe uten gode løsninger for oppheng av klær og oppbevaring av hansker og luer? Akkurat derfor er finnes det gode løsninger for akkurat dette.

 

En minigarderobe?

Om du er på jakt etter en kompakt garderobeløsning til inngangspartiet, bør du se nærmere på Cutter-serien. Det finnes to lengder av Cutter garderobe, 120 og 31cm. Sistnevnte kan virke som et merkelig mål, men det henger sammen med speil, taburett og oppbevaringsløsningene. Når du setter sammen flere produkter i Cutter-serien, vil du raskt se at alt passer perfekt sammen. Cutter garderoben sammen med Cutter benken, og mini-garderoben sammen med taburetten/krakken osv.

 

Cutter på badet

Cutter benk og taburett passer utmerket på badet, om du er på jakt etter en enkel og god sitteløsning der. Å kombinere en Cutter garderobe til dagens antrekk, håndduker og morgenkåpe sammen med en taburett, har du gode oppbevaringsløsninger på badet.